Om Henriette

Jeg er 39 år gammel, bosat i Vorning, Tjele, sammen med min mand, Allan, på 12. år. Sammen har vi to dejlige pige på hhv. fem og ni år. Og for at fuldende vores familie har vi hundene Bella og Ricco og vores to katte, Mis og Chase.

Oprindeligt kommer jeg fra Ry og Allan fra Mors. Så vi besluttede os for at mødes cirka på midten og det blev altså her i Tjele. Vi flyttede hertil i sommeren 2008. Så er efterhånden ved at være godt kendt i området.

Noget jeg holder meget af at lave, er at være kreativ.
Scrapbooking, brodere og diamond painting er ting jeg holder meget af at lave. Og så er jeg en læsehest. Elsker at sætte mig i et hjørne med et varmt tæppe, en kop the og så forsvinde ind i en god bog. Jeg har altid haft en forkærlighed for bøger og har efterhånden lidt af et ”bibliotek”, især hvis du spørger min mand, med bøger indenfor rigtig mange emner. Det er lige fra ”Ringenes Herre” af J. R. R. Tolkien, Saxo Grammaticus’s Danmarks Historie, ”Mit utrolige liv” af Arnold Schwarzenegger, bøger om indretning af hjem og over til Jumbobøger.

Jeg har arbejdet af flere omgange indenfor rengøring gennem de seneste næsten 20 år.
Det første sted jeg var var på Sklerosecenteret i Ry. Der gjorde jeg rent i lokalerne for fysioterapi, ergoterapi, fællesområder, stuerne og flere andre steder. Siden hen har jeg også gjort rent i butikker, skoler, køkkener, auto klargørings værksted og især i private hjem. For en kort bemærkning var jeg ansat hos et rengøringsfirma i Randers, der gjorde rent ved selvbetalende private og de der var liciteret af kommunen til rengøring. Derfor har jeg været vant til at komme i mange forskellige hjem gennem årerne og har set en del efterhånden.
Firmaet jeg arbejdede for i Randers, gik desværre konkurs i start 2019. Og jeg begyndte at gå med tanken om at starte mit ejet. Noget jeg ærlig talt aldrig havde skænket en tanke før. Først slog jeg det hen med begrundelsen at det var ikke noget jeg var i stand til, jeg anede intet om hverken markedsføring, bogholderi eller regler og vilkår for selvstændig virksomhed.
Men tanken havde bidt sig fast og blev ved med at vende tilbage igen og igen, så jeg lige så stille vænnede mig til tanken. Og hen over sommeren 2019 blev jeg enig med mig selv om at det blev jeg nødt til. Så jeg gik i gang med at researche og sætte mig ind i hvad det krævede at starte op som selvstændig. Og den 4. oktober 2019 fik jeg mit CVR nummer og blev momsregistreret.

Så nu er eventyret omkring Henriette’s Rengøring i gang!

 Henriette Ladegaard Thygesen

Henriette Ladegaard Thygesen